Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Βάβουλας:Πήξαμε στους ακομμάτιστους- υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους!


*ΑΚΟΥ ΔΗΜΟΤΗ- ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ* *Πήξαμε πια στουςακομμάτιστους- υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους- από το Μπουραΐμηστον Παππού και από το Σάββα στον Αβράμη. * *ΟΙΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΖΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ* *Ο καθένας τουςμεταμφιέζεται σε ότι θέλει και απαιτεί να είναι ότι δηλώσει. Λόγω συνθηκών, τηνανάγκη ποιεί φιλοτιμία, με την κατανόηση και την ευλογία των μεγαλοεργολάβωνκαι λοιπών συνεταίρων και συνεργατών. * *Αγαπητοί μου, ή τοπολιτικό ΣΥΣΤΗΜΑ ανανεώθηκε με ταχύτητα φωτός, ή όλοι τους νομίζουν πωςαπευθύνονται σε ιθαγενείς.* *ΟΜΩΣΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ:* *Στήριξαν με τιςκο... περισσότερα

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ.ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.


ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΦΥΡΙ.ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΗ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟ... περισσότερα »

Έλληνα (ραγιά ή περήφανε) στις 25 Μαίου δεν έχεις ΚΑΜΙΑ δικαιολογία πλέον ! - Ή εσύ ή αυτοί (τόσο απλά) !!! ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ !!


Και ναι, έρχεται η ώρα. Για όλους! Για τους ραγιάδες (*βλέπε παρακάτω), για τους περήφανους, για τους μορφωμένους, για τους αμόρφωτους, για τους έξυπνους, για τους λιγότερο έξυπνους, για ΟΛΟΥΣ!!! Γιατί έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν γι' αυτούς τους ίδιους! Όχι για τους άλλους (και για κανέναν άλλον)! Ο καθένας για τον ίδιο, και μόνο! Έστω γι' αυτή ακριβώς την ...ατομιστία – με την καλή και με την κακή έννοια – που πάντα, ήταν, είναι και θα είναι, το χαρακτηριστικό του Έλληνα. Για σένα λοιπόν φίλε, και ΜΟΝΟ για σένα!!! Θα ψηφίσεις για ΣΕΝΑ! ** Και έρχεται η ώρα για τον καθέναν (μας) ... περισσότερα »

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Πενταετής θα είναι η θητεία των περιφερειακών και δημοτικών αρχών που θα προκύψουν από τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Η εγκατάσταση των δημάρχων, περιφερειαρχών και άλλων αιρετών θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και η θητεία τους θα λήξει την 31η Αυγούστου 2019. Μέχρι και τις προηγούμενες τοπικές εκλογές, η θητεία των εκλεγμένων για τις περιφέρειες και τους δήμους ήταν τετραετής. Στην επικείμενη εκλογική μάχη θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η πρόβλεψη του «Καλλικράτη» με την οποία ορίστηκε ότι από το 2014 η θητεία των αιρετών της αυτοδιοί... περισσότερα »

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:«Είμαστε όλοι δημότες Φυλής» – Επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Φυλής


Τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ Φυλής επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου. «Είμαστε όλοι δημότες της Φυλής» τόνισε, προσθέτοντας ότι «έτσι πρέπει να νοιώθουμε όλοι οι υπόλοιποι δημότες των 65 δήμων που αποτελούν την Περιφέρεια Αττικής». Παράλληλα επισήμανε την «άμεση ανάγκη διενέργειας τοξικολογικής, επιδημιολογικής μελέτης από ανεξάρτητους διεθνείς φορείς στον πληθυσμό του δήμου Φυλής». Η ίδια τόνισε ότι ο πιο αντικειμενικός κριτής της σημερινής κατάστασης είναι η Έκθεση της Επιτροπής Αναφορών της Ευρωβουλής σχετικά ... περισσότερα »

Στις 18 και στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε για τη ζωή μας! Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Ψηφίζουμε «Δύναμη Ζωής» & Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής. Ψηφίζουμε Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και Κώστα Λουμιώτη για το δήμο Φυλής.


Στις 18 και στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε για τη ζωή μας! Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε μόνο για δημάρχους , περιφερειάρχες και ευρωβουλευτές! Ψηφίζουμε για τις ίδιες μας τις ζωές, για να αλλάξει πορεία η χώρα και να τελειώσουν τα μνημόνια της κοινωνικής καταστροφής! Προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ανάγκες της κοινωνίας και όχι τα χρέη προς τους δανειστές. Καλούμε όλους τους πολίτες της Φυλής να συστρατευτούν μαζί μας για να εξοφλήσουμε το μόνο χρέος που έχουμε απέναντι στον ελληνικό λαό: Την ανατροπή των μνημονίων και τη σύγκρουση με τα συμφέροντα, ντόπια και ξένα που τα επέβα... περισσότερα

Αυτό είναι το σποτ της Δούρου – «Δίνει ρέστα» η Θεοπούλα (vid)


*Ήταν μία από τους ηθοποιούς που έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού με την ερμηνεία της στο τηλεοπτικό σήριαλ «Παρά πέντε».* *Η Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή και ως «Θεοπούλα», πρωταγωνιστεί αυτή την φορά στο τηλεοπτικό σποτ της Ρένας Δούρου, με σκοπό μετά τους τηλεθεατές να σαγηνεύσει και τους ψηφοφόρους της περιφέρειας Αττικής.* *Η Θεοπούλα μας παρακαλεί να μην πετάμε τα σκουπίδια μας όπου να' ναι γιατί αυτά είναι χρήμα. «Τα σκουπίδια μυρίζουν αλλά το χρήμα δεν έχει μυρωδιά γι' αυτό μην επιτρέπετε να σας το αρπάζουν αυτοί που το μυρίστηκαν» μας λέει.* *Στη συνέχεια του σποτ τη β... περισσότερα »

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ:ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Επίσκεψη Δούρου στην περιοχή μας. Στις 22-4 επισκέφτηκε η Υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου την περιοχή μας. Μαζί μας ήταν και η Χαρά Καφαντάρη, ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο Δήμαρχος Φιλίππου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γ. Κομματάς, Οδ. Καμπόλης, Ν. Σακούτης, Β. Παπανικολάου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρ. Καπάταης, ο Δημ. Σύμβουλος Κ. Βάβουλας και φυσικά πολλοί φίλοι και υποψήφιοι με την παράταξή μας Σύμβουλοι. Πρώτος Σταθμός η χωματερή, μετά στο Δημαρχείο Φυλής, περιοδεία στα καταστήματα των Άνω Λιοσίων και κατάληξη στη Ζωφριά. Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και δημιουργήσαμε θετικές εντυπώ... περισσότερα »

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΧΡΥΣΑΒΓΙΤΕΣ...και στο ΔΗΜΟ...και στην Περιφερεια...και στην Ευρωκαλπη.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΝΩΘΟΥΝ


Ilias Grigoris ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ.....Επειδη..απο τις επομενες μερες, θα αρχισω να αραιωνω απο το fb,...υποψηφιος γαρ, με ειδικη αποστολη να περασει ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ στην παραταξη που υποστηριζει ..ΚΑΙ... ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρω υποχρεωση μου να ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ....ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΧΗΣ.. σε ολους τους διαδικτυακους φιλους και συντροφους,φιλες και συντροφισσες....ΣΤΕΛΕΧΩΣΤΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΟΥ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ...ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ...ΞΕΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ....Ξερω τις ενσ... περισσότερα »

...αδίκως κρύβεσαι Σγουρέ. Κανείς ΔΕΝ ξέχασε...


Απορρίμματα. Ένα μεγάλο οικολογικό έγκλημα


Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της εκλογικής διαδικασίας για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την ανάδειξη των Ελλήνων ευρωβουλευτών. Με προβληματίζει σοβαρά το γεγονός ότι το μείζον οικονομικό, οικολογικό και πολιτιστικό θέμα, αυτό της διαχείρισης των απορριμάτων, δεν δεσπόζει στην προεκλογική αντιπαράθεση. Είναι πράγματι τόσο σημαντικό; Ας επιχειρήσουμε να τεκμηριώσουμε τον ισχυρισμό. Η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα είναι η πλέον καθυστερημένη χώρα της Ε.Ε. στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων. Εδώ και τουλάχιστον είκοσι χρόνια οι πρώτες απόπειρες να δημιουργήσουμε συνθήκες, μηχανισμο... περισσότερα »

Έργα και ημέρες του «μόνο με έργα» απερχόμενου Περιφερειάρχη…


Γιοφύρια και ποτάμια εγκαινιάζει και υπόσχεται ο «μόνο με έργο» απερχόμενος Περιφερειάρχης, όπως φαίνεται από το Δελτίο Τύπου, που έστειλε χθες σχετικά με τη Δυτική Αττική που «κερδίζει το χαμένο έδαφος της κρατικής αδιαφορίας του παρελθόντος». Πολιτικαντισμός παλαιάς κοπής, που δεν αντέχει σε κριτική. Π.χ. γιατί έπρεπε να περάσουν 3.5 χρόνια για να κτιστεί το πρώτο γηροκομείο στα Μέγαρα ή για το αντιπλημμυρικό έργο; Για τη δε «κρατική αδιαφορία», αυτήν ο απερχόμενος την ανακαλύπτει μόλις σήμερα, λίγες βδομάδες πριν από τις εκλογές. Πρόκειται πάντως για την ίδια «κρατική αδιαφορία»... περισσότερα »

Στο Δήμο φαίνεται πιστεύουν ότι οι δημοτικοί χώροι είναι τσιφλίκι τους…


*ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής* elme-alzefy.blogspot.com//elmealzefy@gmail.com Με βάση τη δική μας εμπειρία και την ενημέρωση, που έχουμε από άλλες συλλογικότητες της περιοχής, ο Δήμος το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αρχίσει απαράδεκτα παιχνίδια με την παραχώρηση των δημοτικών χώρων. Σε ό,τι αφορά την ΕΛΜΕ, δεν μας παραχωρήθηκε το Πνευματικό κέντρο Ζεφυρίου για μια θεατρική παράσταση στην οποία ήταν συνδιοργανωτές και ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσουκλιδίου «η Ένωση» και η Ομάδα Πολιτισμού & Δράσης « Όπου Γης Τέχνη». Ευτυχώς, βρήκαμε φιλόξενη... περισσότερα »

Μιχαηλίδης Μιχάλης


Ελεύθερος επαγγελματίας, επιπλοποιός. Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων και μέλος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων. Δραστηριοποιείται στα γονεϊκά κινήματα καθώς και στα κινήματα αλληλεγγύης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΑΓΟΥ ΚΑΙ ΛΑΠΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΘΩΜΑ ΜΠΙΖΑ



ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΩΜΑ ΜΠΙΖΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ .ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ[ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ] ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ[ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ]ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ [ΟΛΑ ΕΔΩ]ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΠΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΟ. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα. . Του Θωμά Μπιζά Βλέποντας την συμμετοχή κάποιων παλιών μου συντρόφων μου σε ορισμένα «ανεξάρτητα» ψηφοδέλτια... περισσότερα »

ΛΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ. Όταν η υποκρισία περισσεύει


Αγαπητοί φίλοι, Μπήκαμε πλέον για τα καλά στην προεκλογική περίοδο. Μερικές παρατηρήσεις για τις παρατάξεις και τους υποψήφιους δημάρχους. Η παράταξη του νυν δημάρχου κυρίου ΜΠΟΥΡΑΪΜΗ δηλώνει παρούσα και πάλι (οι δημότες την είχαν απούσα 3, 5 χρόνια τώρα) μόνο που τώρα δεν μας κάνει καμμιά αναφορά για το παρελθόν. Από πού προέρχονται; Από πού στις προηγούμενες εκλογές πήραν το χρίσμα; Ήρθαν δύσκολοι καιροί βλέπετε, πώς να πεις το όνομα Παγκαλος, Χριστοφιλοπουλου και κλπ κλπ;;; Η παράταξη του κυρίου ΠΑΠΠΟΥ δηλώνει ανεξάρτητη. Δεν έδωσε λέει η ΝΔ το χρίσμα στον επικεφαλής της παράταξ... περισσότερα »

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΟΥΛΑΣ:Σχόλιο στην ανακοίνωση συμμετοχής της κ. Κουράση στο ψηφοδέλτιο του Σάββα Σάββα:


Αγαπητή φίλη, λες ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία και ένα ισχυρό κοινωνικό μέτωπο μακριά από κομματικές σκοπιμότητες με στόχο να απαλλαγούμε επιτελούς από την νοοτροπία του παρελθόντος,να βάλετε τις βάσεις και να διαμορφώσετε μαζί με το Σάββα Σάββα ένα καλύτερο μέλλον. Σου απαντώ: πρώτον, πήξαμε στους ακομμάτιστους, υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους σαν και σας.Ο καθένας έχει το δικαίωμα να είναι ότι δηλώσει, σαν να προήλθε από παρθενογένεση. Δεύτερον στο φυλλάδιο σου και στην ενημέρωση που δημοσίευσες στο παράπονο Φυλής δεν έγραψες γ... περισσότερα »

Υπάρχει λύση για τα σκουπίδια – η κοινωνία θα την επιβάλλει


*ΠΡΟΛΟΓΟΣ* Για την διαχείριση των απορριμμάτων, όπως και για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος, προέχει η πρόληψη. Αυτό υπαγορεύουν οι κανόνες της τέχνης της επιστήμης, η αρχή της εγγύτητας, αλλά και η κοινή λογική. Αυτό, ευτυχώς, είναι και το πνεύμα της νέας οδ.2008/98 που με τις προτεραιότητες που θέτει στο άρθρο 4(1) σαν απόλυτη προτεραιότητα την πρόληψη με την εξής ιεράρχηση: α) πρόληψη β) προετοιμασία για επαναχρησιμοποίηση γ) ανακύκλωση (κομποστοποίηση) δ) ενεργειακή αξιοποίηση (με την απαίτηση ο συνολικός βαθμός απόδοσης να είναι πάνω από 65%) ε) διάθεση (είναι η ταφή σε ΧΥΤ α... περισσότερα »

Αλυσανδράτου Δήμητρα:Μήπως ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να διεκδικούμε αυτά που θα μας φτιάξουν ενα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας???


*Αλυσανδράτου Δήμητρα:Γεννήθηκε το 1974 και κατοικεί από τότε στα Άνω Λιόσια. Έχει μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά. Εργάζεται περιστασιακά με 5μηνες συμβάσεις και ουσιαστικά είναι άνεργη. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στο τομέα Νοσηλευτικής στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων για να αποκτήσει περισσότερα εφόδια προς εύρεση εργασίας. Θέλει να αγωνιστεί για να υπάρξει στις μονογονεϊκες οικογένειες ουσιαστική στήριξη και φροντίδα από τη τοπική αυτοδιοίκηση.**Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες. Δεν κουραστήκατε πια, απο όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και καθορίζουν την ζωή και το ... περισσότερα »

πολλοί Έλληνες ψηφοφόροι είναι επικίνδυνοι για την χώρα και τους συνανθρώπους τους.


Είναι επικίνδυνοι για την χώρα και για τους πολίτες... *Χωρίς περιορισμούς* Συζητήσεις και αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που αίρει τους προηγούμενους περιορισμούς και ορίζει πως δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός στις προεκλογικές εμφανίσεις υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και διαδίκτυο. Κάποιοι θεωρούν πως η άρση των περιορισμών στις προεκλογικές εμφανίσεις των υποψηφίων ευνοεί τους υποψήφιους που είναι γνωστοί ή έχουν καλές σχέσεις με τους καναλάρχες και τους τηλεδημοσιογράφους. Κατά την ταπεινή μου γνώμη... περισσότερα »

Για όσους σκοπεύουν να τους ψηφίσουν σε δήμους και περιφέρειες με την κουκούλα του ανεξάρτητου. ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ


Η τύχη των σπιτιών μας είναι στην δικιά μας ψήφο Σήμερα Υπήρξε έντονος προβληματισμός με την ξαφνική διάσταση μέσω ΜΜΕ που έχει πάρει το ότι τα ακίνητα βγαίνουν στον πλειστηριασμό στο 1/3 της αντικειμενικής .. Χμμ δεδομένου ότι είναι καταγεγραμμένο αλλά και γνωστό σε όλους όσους εμπλέκονται με διαχείριση ακίνητης Περιουσίας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με γραπτά κείμενα και αρθρογράφηση τελικά η επαγωγή οδηγεί στο εξής ... Οι επικείμενες εξώσεις (άμεσα περίπου 16,000) και άλλες 100,000 μέσω ήδη αιματοβαμένων κόκκινων δανείων μέσω δήμευσης από ΚΕΑΟ οδηγεί αναπόφευκτα σε κοινωνική ... περισσότερα »

Γιώργος Καραμέρος :Γιατί είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τη Ρένα Δούρου


Ρωτούν τη Ρένα Δούρου γιατί παραιτήθηκε από βουλευτής για να διεκδικήσει την περιφέρεια Αττικής. Ομοίως ρωτούν και εμένα γιατί παραιτήθηκα από τις δημοσιογραφικές μου εκπομπές και τη στρωμένη δουλειά μου για να είμαι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στις γειτονιές του βόρειου τομέα της Αττικής. Απαντώ: Από την Περιφέρεια Αττικής αρχίζουμε την ανατροπή. Να αλλάξουμε τη ζωή των κατοίκων της Αττικής, να σταματήσουμε το φαγοπότι των εργολάβων, να διαθέσουμε τους πόρους του ΕΣΠΑ σε κοινωνικές δομές για την καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν εδώ. Τον Φεβρουάριο ο απερχόμενος Περιφερειάρχης ... περισσότερα »

o Δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Αττικής με τον συνδυασμό "Δύναμη Ζωής" και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Ρένα ΔούρουΣύντομο βιογραφικο...


[image: Σύντομο βιογραφικο...] o Δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα Αττικής με τον συνδυασμό "Δύναμη Ζωής" και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Ρένα Δούρου. Γεννήθηκε το 1974 στα Κάτω Πατήσια κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα. Σπούδασε Δημοσιογραφία στην Αθήνα και το Λονδίνο. Το 1993 ξεκίνησε στο αθλητικό ρεπορτάζ από τις εφημερίδες Φως των σπορ και Sportime. Παράλληλα από το 1994 ως το 2011 εργάστηκε στην τηλεόραση του Antenna έχοντας περάσει από το αστυνομικό ρεπορτάζ του τμήματος ειδήσεων στο ελεύθερο ρεπορτάζ, την αρχισυνταξία και την παρουσίαση... περισσότερα »

Ο Σγουρός… ξέχασε να τελειώσει το “αγροτικό” του


ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Μια από τις σημαντικότερες θεσμικές μεταβολές που θα μπορούσαν να συνοδεύσουν τον εθνικό βηματισμό της χώρας προς ένα καλύτερο μέλλον, θα ήταν η ρητή καθιέρωση ορίων για τη θητεία σε κάποιο δημόσιο αξίωμα. Κάτι δηλαδή που σε άλλες σύγχρονες Δημοκρατίες είναι αυτονόητο, και ο καθένας κατανοεί πότε πρέπει να ολοκληρώσει τον κύκλο της δημόσιας διαδρομής του, για να αποχωρήσει και να δώσει τη σκυτάλη σε γενιές που έρχονται, στην Ελλάδα έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι αποτελεί… είδος προς αναζήτηση. Η περίπτωση του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ στην Αττική Γιάννη Σγουρού, είν... περισσότερα »

Αλ. Τσίπρας στο Μενίδι: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή για άλλα 40 χρόνια Μνημόνιο[ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ]


[image: Αλ. Τσίπρας στο Μενίδι: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή για άλλα 40 χρόνια Μνημόνιο]Με αναφορά του στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που κατέθεσε η κυβέρνηση, μια ημέρα πριν την Εργατική Πρωτομαγιά, ξεκίνησε το χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, σε προεκλογική συγκέντρωσή του Συνδυασμού "Δύναμη Ζωής", με ομιλήτρια την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρ. Δούρου. "Σήμερα, παραμονή πρωτομαγιάς, αποφάσισε η κυβέρνηση, υπακούοντας πιστά στις εντολές της τρόικας και των συμφερόντων να καταθέσει το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στη Βουλή. Της το έδωσαν έτοιμο. Το αποδέχτηκε πλήρως. Το μετ... περισσότερα »

Στεφανία Κολυβοδιάκου:Αγαπητέ Συνδημότη, αγαπητή Συνδημότισσα Ξέρεις τι θα ψηφίσεις στις εκλογές……


*Αγαπητέ Συνδημότη, αγαπητή Συνδημότισσα* *Ξέρεις τι θα ψηφίσεις στις εκλογές……* *– Καθημερινά θυμώνεις με όσα έπρεπε να γίνουν στο Δήμο μας και* *δεν έγιναν.* *– Καθημερινά αγανακτείς για την συμπεριφορά κάποιων απέναντί* *σου.* *Γιατί θυμώνεις και αγανακτείς;* *Ο απερχόμενος Δήμαρχος σου έταξε αποχέτευση και έβαλε …. στο σπίτι του.* *Σου έταξε αλλαγή στον αμίαντο του δικτύου ύδρευσης και το έκανε … στον τομέα που δίνει νερό* *στο σπίτι του.* *Πισίνα δεν σου έταξε, μην ζητάς!!!* *Σου έταξε λειτουργικά σχολεία…..* *Δεν πειράζει αν τα παράθυρα στα σχολεία μπάζουν το χειμώνα. Είναι για να α... περισσότερα »

Μανώλη Ασήμω:Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ


Μανώλη Ασήμω:Γεννήθηκε το 1966 και μεγάλωσε στα Άνω Λιόσια. Έχει μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά. Είναι ΑΜΕΑ. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας και Τροφίμων του ΕΠΑΛ Αχαρνών. Σπουδάζει στην σχολή Δημόσιας Υγιεινής του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι καλλιεργήτρια στο δημοτικό λαχανόκηπο Αγ. Αναργύρων. Εργάζεται με 8μηνες συμβάσεις και έτσι μένει αρκετά διαστήματα άνεργη. Σήμερα εργάζεται στην ειδικότητά της στο Χαλάνδρι. Θέλει να αγωνιστεί για να αποκτήσουν πάλι τα ΑΜΕΑ και οι ευπαθείς ομάδες όλες τις παροχές που τους έκοψε η κυβέρνηση και να βρουν την χαμένη αξιοπρέπεια. Θέλει η πόλη ... περισσότερα »

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ:Το «νήμα των κερδών και των συμφερόντων, το νήμα σύνδεσης με το χθες, του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, θα κόψει σύριζα η ‘Δύναμη Ζωής’»


Το «νήμα των κερδών και των συμφερόντων, το νήμα σύνδεσης με το χθες, του απερχόμενου Περιφερειάρχη Αττικής, θα κόψει σύριζα η ‘Δύναμη Ζωής’», υπογράμμισε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία ήταν κεντρική ομιλήτρια την Τετάρτη, σε εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Βλασίου στις Αχαρνές. Η ίδια παρατήρησε ότι «απέναντί μας έχουμε την κυβέρνηση που επιθυμεί να παραμείνει το status quo. Επιθυμεί η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας να λειτουργεί υποτακτικά για την επιβολή των πολιτικών της λιτότητας. Να είναι ένας απλός εισπρακτικός μηχανισμός». «Η «Δύναμη Ζωής» είναι αποφασι... περισσότερα »

Νίκος Νικολόπουλος:ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.


Συνδημότη και Συνδημότισσα Στις 18 Μαΐου θα προσέλθεις στις κάλπες για να εκλέξεις το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που θα διοικήσουν για λογαριασμό σου για ΠΕΝΤΕ χρόνια. Πέντε χρόνια θα χειρίζονται υποθέσεις και θα παίρνουν αποφάσεις που θα αφορούν τη ζωή σου, των παιδιών σου και των γύρω σου. Επομένως η ψήφος σου έχει δύναμη και μάλιστα καθοριστική. Χρησιμοποίησε την για την καλύτερη εκπροσώπηση των συμφερόντων , των συνδημοτών σου και της πόλης που ζεις. Γνωρίζεις πως οι διοικήσεις που διοίκησαν το Δήμο τα προηγούμενα χρόνια τον μετέτρεψαν σε ένα γραφειοκρατικό διαχειριστικό μ... περισσότερα »

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΟΛΟΡΙΖΑ


Όσοι ψηφίζεται στα Λιόσια το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ. Μαζί με τους συναγωνιστές/στριες δώσαμε μεγάλες μάχες μέσα και έξω απο το Δημοτικό Συμβούλιο Συμμετείχαμε και πρωτοστατησαμε σε αγωνες για τους εργαζόμενους, ενάντια στους πλειστηριασμούς και τα απανωτά ΑΔΙΚΑ χαρατσια, σε αντιφασιστικές δράσεις, στα σχολεία της πόλις μας ώστε να κρατήσουμε την κοινωνία όρθια Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια μας, το ψηφοδέλτιο μας, ώστε να ανατρέψουμε την υπάρχουσα κατάσταση και να δημιουργήσουμε μια ανθρωπινηπολη με βάση τις ανάγκες... περισσότερα »

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την χώρα!


*Ο Άνεμος Αντίστασης, στα πλαίσια των επερχόμενων αυτοδιοικητικών, προσπαθεί να συγκεντρώσει όλες τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, για τους Δήμους της χώρας, τους οποίους σας παρουσιάζει, με αλφαβητική σειρά. * *Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας, να μας ενημερώνουν, μέσω σχολίων για τις κατά τόπους υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αναγράφονται, και για αρχή είναι πάρα πολλές! * *ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ* *Νίκος Καλιαμπάκας* *ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (Αττική)* *Γιώργος Κομματάς* *ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ* *Ρούκας* *ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Αττικη)* *Γεώργιος Γεωργιαννάκης- Συμπαράταξη για τον Άνθρωπο και τ... περισσότερα »

Πολύ απλά τσακίζοντας κάθε συνδυασμό ''ανεξάρτητο''


*Ιωάννης Δραγάτης* *Στις 25 μας δίνεται μια θαυμάσια ευκαιρία να βάλουμε την συγκυβέρνηση σε πολύ μεγάλους μπελάδες και σε μια χωρίς επιστροφή διαλυτική εσωστρέφεια.* Πως; Πολύ απλά τσακίζοντας κάθε συνδυασμό ''ανεξάρτητο'' ή προερχόμενο από τα κυβερνητικά κόμματα, Ν.Δ, Ελιά, Δημάρ. Οσο πιο μεγάλη η εκλογική συντριβή τόσο και πιο μεγάλα θα είναι τα διαλυτικά φαινόμενα που θα ακολουθήσουν. Πρώτοι και καλύτεροι οι βουλευτές των μεταπολιτευτικών απο - κομμάτων που θα εντείνουν αυτά τα φαινόμενα, πρωταγωνιστές στην περιδίνηση προς την πολιτική άβυσσο. Όσο πιο πολύ θα αντιδρούν γ... περισσότερα »

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Μενίδι.Ολόκληρη η ομιλία[Βίντεο]


Αλέξης Τσίπρας: «Κλείστε τις τηλεοράσεις – Παλεύουμε για τη ζωή μας και την Ελλάδα» (ΒΙΝΤΕΟ) [image: Μαζί με τον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ] Μαζί με τον ελληνικό λαό ο ΣΥΡΙΖΑ “ «Το δίλημμα το βάζει η πραγματικότητα, το βάζει ο ίδιος ο Λαός. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή με τα μνημόνια για άλλα σαράντα χρόνια. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την κ. Μέρκελ. Ή με την Ευρώπη της αλληλεγγύης ή με την γερμανική Ευρώπη», τόνισε στην ομιλία του στο Μενίδι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει ότι «Στις 18 και στις 25 του Μάη δεν ψηφίζουν οι εκφωνητές των δελτίων και οι δημοσιογράφοι, ούτε οι δημοσκόπο... περισσότερα »

ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΕ'Ι'ΜΕΝΤΕΣ:ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ


Θα σας μιλήσω για το πολυσυζητημένο θέμα της χωματερής. Πολλοί λένε ότι είναι υπόθεση χαμένη. Εμείς λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει λύση. Εδώ θα σας παραπέμψω τα προγράμματα της περιφέρειας του * ΣΥΡΙΖΑ Δύναμη Ζωής της υποψηφίας κ. Ρένας Δούρου* και στο πρόγραμμα της παράταξης του *ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Ριζοσπαστικής Κίνηση Φυλής με υποψήφιο δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Λουμιώτη.* Αν φανταστούμε ότι είμαστε μπρος σε έναν μεγάλο υαλοπίνακα ή καθρέπτη, εμείς, η οικογένεια μας, οι φίλοι μας, οι γείτονες μας, οι συνδημότες μας, μπορείτε να πείτε τι θα απεικονίσει. Το ερώτη... περισσότερα »

ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ.Aνακοίνωση σχετικά με τις φήμες για συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα ψηφοδέλτια


[image: Aνακοίνωση σχετικά με τις φήμες για συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα ψηφοδέλτια] Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, με τις αποφάσεις που έλαβε το προηγούμενο διάστημα και τα σχετικά δελτία τύπου που εξεδόθησαν, έχει δηλώσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη ρητή, σαφή και επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, σε συγκεκριμένους συνδυασμούς και επικεφαλής αυτών στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Α¨ και Β¨ βαθμού (δήμους και Περιφέρεια). Η παρουσία του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Α. Τσίπρα, κατά την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, κατέστησε ξεκάθαρη, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο και... περισσότερα »

Που βρίσκονται σήμερα τα χρέη των ΝΠΔΔ του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων.


*Γράφει ο Παραπονιάρης* Επειδή τις τελευταίες μέρες πολλή συζήτηση έγινε, ειδικά στο F/B , σχετικά με τα χρέη του Δήμου Φυλής. Θα θέλαμε κάποιος αν γνωρίζει να μας εξηγήσει τα χρέη, που υπάρχουν στις σελίδες του Υπουργείου Οικονομικών , στα πρώην; ΝΠΔΔ και δημοτικές ; ΑΕ του πρώην Δήμου Άνω Λιοσίων τα παρακάτω: 1. Ποιοι τις δημιούργησαν; 2. Ποιοι τις εκμεταλλεύτηκαν μέχρι τελευταία στιγμή; 2. Ποιοι τις άφησαν στην τύχη τους για να φτάσουν τα χρέη σε αυτά τα ύψη ; 3. Ποιοι στο τέλος θα τα πληρώσουν αυτά τα χρέη ; Συμπληρώστε εσείς ότι άλλο μας διαφεύγει. Παρακάτω σας παρουσιάζου... περισσότερα »

Κώστας Ντε'ι'μεντές:Στο δικό σας χέρι είναι ποια θα είναι η νέα δημοτική αρχή.


Ρίχνοντας μια ματιά στους συνδυασμούς των δημοτικών παρατάξεων και διαβάζοντας τον τοπικό τύπο, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές μεταγραφές για διάφορους λόγους και αιτίες, κυρίως, χωρίς ιδεολογικό και ταξικό υπόβαθρο, αλλά με γνώμονα το ατομικό και υπαρξιακό εγώ καθενός από αυτούς τους υποψηφίους. Ένας παίρνει τους συνεργάτες του και πάει να συνεργαστεί με κάποιον πετυχημένο, χωρίς να μας λέει σε τι είναι πετυχημένος. Άλλος παίρνει συνεργάτες, συγγενείς και φίλους και τους «παζαρεύει» σε κάθε υποψήφιο δήμαρχο, χωρίς να μας λέει σε τι θα ωφελήσει τον τόπο και τους δημότες αυτό το π... περισσότερα »

ΑΡΙΣΤΕΑ ΒΑΒΟΥΛΑ:ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ελένη Ηλία:Εχουμε Ιδέες, τις κάνουμε Προτάσεις, ΜΑΖΙ θα τις κάνουμε Θέσεις και Πράξεις!


*Αγαπητές/οί συνδημότισσες/συνδημότες* *Φίλες και φίλοι* Μέσα από αυτό το κείμενο θα ήθελα να σας καταθέσω κάποιες σκέψεις μου για τον Ρόλο της Τοπική Αυτοδιοίκηση στον 21ο Αιώνα. Η Τ.Α. είναι ο μόνος θεσμός που είναι ικανός να εντοπίσει άμεσα το κάθε πρόβλημα, να ενημερώσει αλλά και να δραστηριοποιήσει τους πολίτες και τους φορείς, να αντλήσει δύναμη από τη συμμετοχή των παραγωγικών, επιστημονικών και κοινωνικών οργανώσεων και να την αξιοποιήσει μέσα στα πλαίσια δράσης ενός ολοκληρωμένου* ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.* Βασική προϋπόθεση αποτελεί το σπάσιμο των δεσμών της, να πάρει... περισσότερα »

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΡΟΣ:ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ .


* Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε όλους τους <> υποψήφιους συμβούλους και δημάρχους . Αν γυρίσουμε 4 χρόνια πίσω , οι περισσότεροι αν όχι όλοι απο εσάς είχατε σηκώσει τις μπλε και πράσινες σημαίες σας και κάτω απο αυτές ήσασταν και τότε υποψήφιοι . Που να φανταζοσταν βέβαια ; Δεν περιμένατε αυτό που θα ακολουθούσε ... Και να που ήρθε η πολιτική των μνημονιων , της συγκυβερνησης , η εξαθλίωση της κοινωνίας . Και τώρα τα ξεχάσατε όλα . Δηλώνετε ανεξάρτητοι . Καμμιά αναφορά όμως στα κόμματα σας . Αυτά που μας έφεραν μέχρι εδω . Είναι στενοί βλέπετε οι δεσμ... περισσότερα »

Κάποιοι αγωνίζονται και ας μην μένουν Ελλάδα και δεν είναι καν από την περιοχή μας . Εσύ θα κάνεις κάτι.


*Επιδημιολογική Μελέτη για το ΧΥΤΑ Φυλής* * Λονδίνο 02-05-2014 * * ΠΡΟΣ* *Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού* *Γραφείο Διοίκησης & Οργάνωσης* *Αξιότιμε Κύριε Κανελλόπουλε,* *Σχετικά με την από 20-12-2013 επιστολή μου και διαβίβαση σας στις 03/01/2014 με Α.Π. Δ/160 προς :* *1) Υπουργείο Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχαλάκη ( Γραφείο κ. Υπουργού )* *2) Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη (Γραφείο κ. Υπουργού)* *3) Γενικό Γραμματέα Aποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ( ( Γραφείο Γε... περισσότερα »

Το Θράσος και τα Ψέματα Μπουραίμη . Οι αποδείξεις για την οικονομική καταστροφή του Δήμου Φυλής



*Του Γιάννη Τριανταφύλλου* *Οικονομολόγου, Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λουμιώτη.* Σε προεκλογικό έντυπο που μοιράζει ο Μπουραίμης και η παράταξη του για πρώτη φορά αποδέχονται την ύπαρξη συνολικών χρεών του Δήμου ύψους 182.000.000 ευρώ ( την συνολική άθροιση την κάναμε εμείς διότι οι ίδιοι το αποφεύγουν διακριτικά στο κείμενο τους). Πρόοδος για την ενημέρωση των δημοτών, θα πει κανείς. Από τα πενήντα εκατομμύρια που αρχικά παραδεχόταν σαν χρέος του δήμου, ο δήμαρχος της καταστροφής, πήγε τελικά στα εκα... περισσότερα »

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..., ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ..., ΔΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ..., ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...!!!!!


Ποιοι δήμαρχοι ξεπούλησαν και συμφωνήσαν τον δημόσιο πλούτο στην παρέα του Φουχτελ Ποιοι δήμαρχοι ξεπούλησαν και συμφωνήσαν τον δημόσιο πλούτο στην παρέα του Φουχτελ!(Ανάμεσά τους σύμφωνα με το δημοσίευμα Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας) 03/05/2014 [image: Ποιοι δήμαρχοι ξεπούλησαν και συμφωνήσαν τον δημόσιο πλούτο στην παρέα του Φουχτελ!(Ανάμεσά τους σύμφωνα με το δημοσίευμα Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας)] Νέο σύστημα διακυβέρνησης, με γερμανική σφραγίδα, συνιστούν τα μέτρα που η Κυβέρ... περισσότερα »

Ευθύμιος Χολέβας:18 ΚΑΙ 25 ΜΑΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί Φίλοι, Μπροστά στις επερχόμεννες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω την υποψήφιότητά μου με τον συνδυασμό της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής και με υποψήφιο Δήμαρχο τον καθηγητή Μαθηματικών κο Κώστα Λουμιώτη. Ενός υποψηφίου δημάρχου, που με την εκπαιδευτική του, κοινωνική του και πολιτική του δράση, υπηρέτησε και εξυπηρέτησε τα συμφέροντα των παιδιών μας, τους κοινωνικούς αγώνες, για κοινωνική δικαιοσύνη και την πραγματική αλλαγή της πολιτικής και των πολιτικών, προς όφελος του λαού και του τόπου. Έτσι θέλω και ε... περισσότερα »

Γιώργος Λιάρος:ΓΙΑΤΙ ;;;

Γιώργος Λιάρος:ΓΙΑΤΙ ;;;

*Γιατί στο ζεφυρι έκλεισε το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ;Γιατί το ζεφυρι δεν έχει γήπεδο ; Γιατί το ρέμα εσχατεας έχει τα χάλια του ; Γιατί στο ζεφυρι το λεωφορείο σταματά νωρίς το απόγευμα ;Γιατί δεν προχώρησε ποτέ στο ζεφυρι η υπόθεση του πολιτιστικού πολυκεντρου ; ( κοντεύουν είκοσι χρόνια απο τον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό απο εποχής διοίκησης Κώστα Λιάρου )Γιατί ρημάζει το πρώην δημαρχείο Ζεφυρίου ; Γιατί η παραβατικότητα έχει κτυπήσει κόκκινο ; Γιατί το ζεφυρι μετά απο την κατασκευή της στατικής οδού έμεινε αποκομμένο απο ζωφρια και άνω λιοσια ; ( χρειάζεται να κάνο... περισσότερα »

πρέπει επιτέλους να λογοδοτήσουν όσοι διαχειρίστηκαν το όργιο ατασθαλιών στα οικονομικά του Δήμου Φυλής.Του Γιάννη Τριανταφύλλου


Το Θράσος και τα Ψέματα Μπουραίμη . Οι αποδείξεις για την οικονομική καταστροφή του Δήμου Φυλής *Του Γιάννη Τριανταφύλλου* *Οικονομολόγου, Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λουμιώτη.* Σε προεκλογικό έντυπο που μοιράζει ο Μπουραίμης και η παράταξη του για πρώτη φορά αποδέχονται την ύπαρξη συνολικών χρεών του Δήμου ύψους 182.000.000 ευρώ ( την συνολική άθροιση την κάναμε εμείς διότι οι ίδιοι το αποφεύγουν διακριτικά στο κείμενο τους). Πρόοδος για την ενημέρωση των δημοτών, θα πει κανείς. Από τα πενήντα εκ... περισσότερα »

Από τον… Σγουρό στη Δούρου


ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΕΡΟΑν και η Χρυσάνθη Κισκήρα είναι αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό, στηρίζει πλέον την ανθυποψήφιά του, Ρένα Δούρου. [image: douroukiskira] Η Κισκήρα έχει εντυπωσιάσει τους επιτελείς της υποψήφιας περιφερειάρχου Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς προσήλθε στον συνδυασμό της Ρένας Δούρου χωρίς να… διαπραγματευθεί και χωρίς να ζητήσει κάτι. Και, όπως παρατήρησε ο Neo, η αντιπεριφερειάρχης του Σγουρού δεν στηρίζει την Ρένα Δούρου παρασκηνιακά, με τηλεφωνήματα και «γραμμές», αλλά εκτ... περισσότερα »

ΟΛΓΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ:ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ


* Νέες και Νέοι του δήμου μας,* *Στις 18 Μάη να αλλάξετε την κατάσταση του δήμου μας.Πείτε ΟΧΙ στην ανύπαρκτη απερχόμενη διοίκηση.Πείτε ΟΧΙ στους διεφθαρμένους δημάρχους.Πείτε ΟΧΙ στον καρκίνο που μας προσφέρει η χωματερή.Πείτε ΟΧΙ στην εξαθλίωση του τόπου μας που μας προσέφεραν απλόχερα οι προηγούμενες διοικήσεις.* * Εσύ ΝΕΑ και ΝΕΕ είδες να ενδιαφέρθηκαν για το παρόν και το μέλλον σου?'Εσκυψε κανείς πάνω από εσένα και να σε ακούσει?Να σου λύσει τα προβλήματα? ΟΧΙ* *Για αυτό στις 18 Μάη ψήφισε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.Ψήφισε την ΑΛΛΑΓΗ.Ψήφισε για να εισακουστούν επιτέλους τα προβλ... περισσότερα »

«Το σημερινό σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων παράγει σκάνδαλα»


Το σημερινό σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων παράγει σκάνδαλα] *Το ΧΥΤΑ Γραμματικού επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του Συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου.**«Η περίπτωση του Γραμματικού είναι αποκαλυπτική», είπε με το πέρας της επίσκεψης και συνέχισε:* *«Αποκαλύπτει μια αλήθεια. Ότι το σημερινό σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων παράγει σκάνδαλα. Όπως αυτό της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ Γραμματικού πάνω σε ρέμα. Ένα σκάνδαλο για το οποίο το πόρισμα των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος έστειλε στον εισαγγελέα τον απερχόμενο Περιφερειάρχ... περισσότερα »