Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΑΣΙΑ:ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ.


Αισιόδοξος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Κώστας Λουμιώτης οτι τελικά οι Δημότες Φυλής δεν θα υποκύψουν στα ρουσφέτια και στην απίστευτη εκμετάλλευση της ανθρώπινης δυστυχίας που γίνεται τις τελευταίες ήμερες λόγω των εκλογών απο τον απερχόμενο Δήμαρχο,και θα δώσουν την δική τους σκληρή απάντηση στην κάλπη. Ένα μικρό κομμάτι της ομιλίας του Κώστα Λουμιώτη. Φίλες και φίλοι, Νιώθω μεγάλη χαρά που βρίσκομαι κοντά σας. Κοντά σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουμε τα ίδια καθημερινά προβλήματα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που έρχομαι ως επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής, που όχι μόνο δεν έχ... περισσότερα »

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΡΟΣ:Διαβάζοντας το φυλλάδιο πρώην δημάρχου Ζεφυρίου φωτεινής ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις


ΛΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ . Υποψ ΔΗΜ σύμβουλος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΦΥΛΗΣ με υποψήφιο δήμαρχο τον ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ Διαβάζοντας το φυλλάδιο πρώην δημάρχου Ζεφυρίου φωτεινής *ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ* έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις : 1) μας λέει η πρώην δήμαρχος ότι στην θητεία της κατασκευάστηκε το ΚΑΠΗ Ζεφυρίου . Έτσι όντως είναι . Δεν μας λέει όμως πως ; Ότι έγινε αποκλειστικά απο χρήματα *ΔΩΡΕΑΣ*της συνδημοτισας κυρίας *ΓΟΥΝΑΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣ*. Ξεχνάτε εύκολα μάλλον . 2)αναφέρεται η δήμαρχος ότι αποκαταστάθηκε το σκεπαστο της αττικης οδού και δημοπρατήθηκε το αίθριο και το 5χ5 . Μάλλον κοροϊδευόμασ... περισσότερα »

ΛΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ :ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ ;


*ΛΙΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : το ακούσαμε και αυτό απο υποψήφιους του κυρίου ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ . Είμαι υποψήφιος με τον ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ αλλα στην περιφέρεια ψηφίζω ΔΟΥΡΟΥ . ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΟΙ ; Καθήστε κάτω απο την ελιτσα σας . Μην ανησυχείτε χωρατε όλοι ....*

Δήμος Φυλής:Στην προεκλογική περίοδο, παραχωρείται η πιο κεντρική αίθουσα του Δήμου, η «Μελίνα Μερκούρη», σε υποψήφιο σύμβουλο του Δημάρχου και συλλόγους που υποστηρίζουν ιδέες της Χρυσής Αυγής. Γιατί;;;


[image: picasso001[1]] «Όπου Γης… Τέχνη» Ο μ ά δ α Π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ & Δ ρ ά σ η ς opοugistechni@gmail.com & fb Η ομάδα πολιτισμού και δράσης "Όπου Γης … Τέχνη " με αφετηρία και οδηγό την Τέχνη αναζητά κοινό τόπο για τη συνάντηση των πολιτισμών, την επικοινωνία και τη δράση, την αφύπνιση της κοινωνικής συνείδησης ως θύλακες αντίστασης στη σημερινή αγοραία βαρβαρότητα που μας επιβάλλεται. Η ομάδα δρα μέσω της τέχνης προωθώντας τη συμμετοχή στην κοινωνική αλληλεγγύη, την προστασία και τη βελτίωση του φυσικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος και εν γένει στον πολιτ... περισσότερα »

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και ο Κώστας Λουμιώτης ΔΕΝ είναι ανεξάρτητοι!


*ΤΑΣΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ* *ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ* *Σε αντίθεση με όσους καμώνονται τους ανεξάρτητους ενώ:* *-έχουν προέλευση και θέσεις (Σάββας), στήριξη (Μπουραϊμης) από το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ (με ολίγη Νέα Δημοκρατία ο δεύτερος, βλέπε Παρτσινέβελου)* *-έχουν τη στήριξη και τα στελέχη της μνημονιακής ΝΔ και πρώην στελέχη της νεοναζιστικής συμμορίας «Χρυσή Αυγή» (Παππούς)-κυρίως, όμως, έχουν τη στήριξη των μεγάλων συμφερόντων (Μπόμπολας) που ήδη δρομολόγησαν χρυσές δουλειές με τα σκουπίδια, * *ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Λιουμιώτης και οι άνθρωποι της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής: * *• ... περισσότερα »

Το πρόγραμμα της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής





















Τα ψηφοδέλτια της Ριζοσπαστικής Κίνησης Φυλής


















ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!


ΔΕΥΤΕΡΑ, 12/5, στις 8μμ, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ των ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, στο ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΚΙΝΗΣΗΣ.Η Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής και ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστα Λουμιώτης, σας καλούν στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού για να γνωρίσετε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους μας! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΤΗ Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΗ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ Μπορούν να ψηφίσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες που έχουν γεννηθεί ως τις 31-12-1996. Δηλαδή, ψηφ... περισσότερα

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΜΙΩΤΗ



Εμείς, που υπογράφουμε αυτό το κείμενο, πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε απέναντι στην πιο λυσσασμένη επίθεση κατά του κόσμου της εργασίας, του κοινωνικού κράτους και της χώρας ολόκληρης από τη Μεταπολίτευση και μετά, αν όχι από τον πόλεμο. Είναι μια επίθεση που ενορχηστρώνει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με τους συνεργάτες τους καθώς εκτελούν τυφλά τις εντολές της τρόικας ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ. Είναι σαφές ότι μια αντίστοιχη κρίσιμη κατάσταση περνά και η περιοχή του Δήμου Φυλής, ο τόπος όπου εργαζόμαστε και κατοικούμε. Εξαιτίας της πολύ σοβαρής κατάστασης, η ανεργία κι η ανασφάλιστη εργασία, η παραβατι... περισσότερα »