Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΦΟΒΕΡΟ! Πρόταση Βενιζέλου για συνεργασία ΠΑΣΟΚ – Ολυμπιακού στις εκλογές !!!


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ απευθύνει την πρόταση συνεργασίας στους παράγοντες του ΟλυμπιακούΟ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ απευθύνει την πρόταση συνεργασίας στους παράγοντες του Ολυμπιακού

 Ανοιχτή πρόσκληση για μια ευρύτερη συνεργασία των Κεντρο-Ολυμπιακών δυνάμεων που «θα υλοποιηθεί κομβικά με ένα κοινό ψηφοδέλτιο στις επόμενες Ευρωεκλογές», απηύθυνε στους…ερυθρόλευκους o πρόεδρος του Πασόκ!

Βόμβα μεγατόνων στις πολιτικές εξελίξεις, ίσως αποτελέσει η πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για ευρύτερη συνεργασία του «Πασοκο-Ολυμπιακού χώρου», που διατύπωσε σε βαρυσήμαντο άρθρο με τίτλο «Εγώ και το Πανευρωπαϊκό», στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο Πρόεδρος του Πασόκ αναφέρεται συγκεκριμένα στο νέο αξιακό πλαίσιο που πρόκειται να διερευνήσουν «μαζί με τον Σπανούλη και τους άλλους παίκτες του Θρύλου, στα πλαίσια της κοινής αντιμετώπισης των προκλήσεων, στη δυναμική των νέων συσχετισμών της Ευρώπης για έξοδο από την κρίση».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι στο ευρύτερο Ολυμπιακό στρατόπεδο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμπεριλαμβάνει και τον διατητή Γιάχο, στον οποίο μάλιστα κάνει ειδική αναφορά καθώς τον προορίζει για τη θέση του προέδρου του πειθαρχικού.

Τέλος, δεν παραλείπει να ξεκαθαρίσει ότι για τον κ. Μπαρτζώκα, τον προπονητή του Ολυμπιακού, προορίζει την εξέχουσσα θέση του «Συντονιστή των Πολιτικών Οργάνων» του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου