Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ένταση με αφορμή τα «συσσίτια μίσους»

Επεισόδια μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και των ΜΑΤ, σημειώθηκαν στον σταθμό Λαρίσης, όπου είχαν μεταβεί τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος, μετά τα πρωινά επεισόδια στο Σύνταγμα.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αποφάσισαν να μοιράσουν τα τρόφιμα σε Ελληνες, όπως είχαν προγραμματίσει, στα παλιά γραφεία τους, τα οποία βρίσκονται απέναντι από το παλιό Φρουραρχείο, που είναι σήμερα κοινωνική υπηρεσία του δήμου, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αγαθά για άστεγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν πήγε στο σημείο ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό και άτομα που υπήρχαν εκεί, περίπου 40 άτομα από τη Χρυσή Αυγή, κινήθηκαν απειλητικά προς το κτίριο του δήμου, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν εκεί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής, κάνοντας χρήση της βουλευτικής του ιδιότητας πέρασε από το μπλόκο της αστυνομίας και μπήκε στο κτίριο του δήμου, όπου επιτέθηκε λεκτικά στον δήμαρχο Αθηναίων. Στη συνέχεια, ο βουλευτής αποχώρησε.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έγιναν προσαγωγές από τον τόπο των επεισοδίων, ενώ η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην περιοχή είναι ήρεμη.

ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου