Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Π. Τσίμας για το "ακατανόητο ακαταδίωκτο" της εγκλ...

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Π. Τσίμας για το "ακατανόητο ακαταδίωκτο" της εγκλ...: Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα ο χρυσαυγίτης που συμμετείχε σε εμπρησμό καταστήματος μετανάστη –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο π...

Π. Τσίμας για το "ακατανόητο ακαταδίωκτο" της εγκληματικής δραστηριότητας των χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα ο χρυσαυγίτης που συμμετείχε σε εμπρησμό καταστήματος μετανάστη –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- και αφού προφανώς θα τον συμβούλεψαν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής.

 Είναι όμως τόσα συγκλονιστικά τα όσα λέει στην κατάθεση του –ένας μέρος της οποίας δημοσιεύεται σήμερα στην «Καθημερινή» και την σχολιάσαμε σε περασμένη ανάρτηση μας - που ακόμα και ένας αστός δημοσιογράφος, ο Παύλος Τσίμας, έστω και με «Αβραμοπουλικό» λεξιλόγιο προσπάθησε να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους. Εκανε λόγο για το «ακατανόητο ακαταδίωκτο» που είχαν οι χρυσαυγίτες στην εγκληματική τους καθημερινή δραστηριότητα που την κάνουν «συστηματικά και κατ’ εντολή» και παρουσιαζόμενος πολύ αισιόδοξος μας είπε ότι «αυτό το ακαταδίωκτο νιώθω ότι σπάει». 
Φρούδες ελπίδες έχει φυσικά οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το αστικό σύστημα με τους μηχανισμούς του θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τους ναζιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου