Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Α. Λιάρος: Τηλεαστέρας, ειδικός σύμβουλος της ΕΡΤ και παράλληλα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ


 
Τον δημοσιογράφο Αντώνη Λιάρο είδαμε να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ σε τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα ο κ. Λιάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Τώρα με την Πόπη Τσαπανίδου στις 2 Μαίου μαζί με τον κ. Γιακουμάτο από τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Ήσυχο από το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Λιάρος όμως τυχαίνει να είναι και ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ με μισθό 3.500 ευρώ το μήνα. Τι δουλειά έχει λοιπόν κ. Κεδίκογλου  στη δημόσια τηλεόραση ένα στέλεχος της, να εκπροσωπεί επίσημα στα πάνελ το ΠΑΣΟΚ;;
  Ο Κεδίκογλου, όταν απεργούν στην ΕΡΤ, μιλάει για συριζαίους εργαζόμενους, που βάζουν πάνω το κομματικό συμφέρον από τα συμφέροντα της δημόσιας τηλεόρασης. Με λίγα λόγια, Σίμο μου, το πρόβλημα είναι ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα αν είσαι φίλος ενός κόμματος της τρικομματικής, παίρνεις και ένα μισθούλι, 3500€!
  Και εσύ βρε Αντώνη, έφυγες από το Mega την καλύτερη περίοδο. Στην ΕΡΤ καθαρίζεις 50.000€ το χρόνο, στο Μεγάλο κανάλι οι γλύφτες της τρόικας και της κυβέρνησης, ξεκινάνε από τα 250.000€!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου