Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΕΠΟΝΗ-ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ - Ελεύθερη η ασύδοτη κατοχική χουντάρα των σαμαρικών αρχιμαφιόζων να "σβήσει" διά παντός την καταντημένη προτεκτορατοποιημένη Ελλάδα


Το ισχυρό ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί η θητεία των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη έδινε εδώ και καιρό τροφή για σχόλια σε δικαστικούς κύκλους οι οποίοι εκτιμούσαν ότι θα επιχειρηθεί «ηρωική έξοδος». Και πράγματι, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν ο Άρειος Πάγος αποφασίσει για την τύχη των εισαγγελικών λειτουργών, εκείνοι με μια αιφνιδιαστική κίνηση – καθ όλα νόμιμη- ανακοίνωσαν εγγράφως στους προϊσταμένους τους ότι δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας τους.
Την ίδια ώρα επέστρεφαν  δεκάδες δικογραφίες στην Εισαγγελία Εφετών αφήνοντας στον… αέρα υποθέσεις όπως αυτή της λίστας Λαγκάρντ αλλά και των ταμείων των κομμάτων. Οι πληροφορίες λένε πως οι Πεπόνης- Μουζακίτης επικαλέστηκαν εμπλοκή λόγω «ταυτόσημων αρμοδιοτήτων» με το νέο θεσμό του εισαγγελέα διαφθοράς.
Η συζήτηση για το θέμα των  αρμοδιοτήτων είναι παλιά και αρμόδιες πηγές έλεγαν πως ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει κρίση αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντά της η εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου. Αν και όπως επιμένουν δικαστικοί κύκλοι δεν υπάρχει κανένα θέμα ταύτισης αρμοδιοτήτων  τφων δυο θεσμών εκτιμούν ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί προτίμησαν να  φύγουν διαμαρτυρόμενοι παρά να περιμένουν την απόφαση του Αρείου Πάγου με αμφίβολα αποτελέσματα.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης παραιτούνται. Το είχαν κάνει λίγους μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους επικαλούμενοι πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο τους. Τότε αποφασίστηκε να παραμείνουν στις θέσεις τους αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως η δυσαρέσκεια που επικράτησε, εκείνες τις ημέρες, δεν ξεπεράστηκε ποτέ…
(ΠΗΓΗ: http://6meres.gr/)
ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Η μνημονιόδουλη χουντάρα των σαμαρικών μιασμάτων με τις εντολές και τη στήριξη των μερκελικών δυνάμεων κατοχής αλλά και την αμέριστη "συμπαράσταση" του πανταχού παρόντος νεοελληναράδικου γιουσουφακικού καρκινώματος, αφού έσβησε τη δημοκρατική υπόσταση της Ελλάδας, αφού εξασφάλισε τον αργόσυρτο κοινωνικοηθικό και οικονομικό της θάνατο, πλέον σβήνει διά παντός (χρησιμοποιώντας το πλήρως αποσαθρωμένο - διεφθαρμένο - κατευθυνόμενο δικανικό σύστημα) την όποια ελπίδα κάθαρσης, καθαιρώντας ουσιαστικά τους μοναδικούς δύο θεσμικούς λειτουργούς που διαασφάλιζαν με την παρουσία τους(εντός της ζοφερής κατοχικής πραγματικότητας) τη νομιμότητα απέναντι στη χειμάζουσα ασυδοσία της αρχιδι-εφθαρμένης κατοχικής τσογλαναρίας. Με τη βαθιά ύπνωση στην οποία έχει περιπέσει ο ανάξιος λόγου και κατώτερος των περιστάσεων λαουτζίκος των νεοελληναράδων - νεοραγιάδων (ατιμωτική προσβολή απέναντι στους προγόνους του και μόνο που φέρει τον τίτλο του "Έλληνα"), δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή ελπίδα διάσωσης: η χώρα ΕΠΕΣΕ επισήμως αμαχητί και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. (Μπάμπης ο Ανυπέρβλητος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου