Σελίδες

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Νομικά Ανάλατα: Σηφουνάκης... διορίστε, εκλεγείτε, τελειώσατε!

Σηφουνάκης... διορίστε, εκλεγείτε, τελειώσατε!

Τί να πρωτοσχολιάσεις; Τί να πρωτοσκεφτείς; Ακόμα κάποιοι αναρωτιούνται πώς κατέληξε η χώρα αυτή στο κενό της αβύσσου...
ακόμα υπάρχει ένα 50% από τους ψηφοφόρους που με πρόσχημα την αποχή, το άκυρο και το λευκό δίνουν πάτημα στην επανεκλογή του... ακόμα υπάρχει ένα 30% που ψηφίζει με τα πελατειακά κριτήρια του παρελθόντος... ακόμα υπάρχουν ψηφοφόροι που εκλέγουν τον κο Σηφουνάκη!!!
Ανερυθρίαστα αποκαλεί τον συνομιλητή του κότα, ρε γελοίε, και πως έπρεπε να σκύβει, επειδή του διόρισε την γυναίκα!!! Η επιτομή του πολιτικού εσμού... δεν είναι άλλωστε και η πρώτη φορά που έρχονται στην δημοσιότητα τα ρουσφέτια του κου Σηφουνάκη. Και στο παρελθόν υπήρχαν δημοσιεύματα (δείτε εδώ), απλά σήμερα το ομολογεί ευθαρσώς και με υφάκι 40 "καρδιναλίων"... και το ομολογεί, ακριβώς επειδή δεν μπορεί, ούτε η Δικαιοσύνη να κινηθεί... αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κάηκε ούτε με την επιστολή - ντοκουμέντο!!! Όπως δεν θα καεί ούτε με την κυνική ομολογία του... θα συνεχίσει να υπάρχει συμπληρώνοντας το παζλ της μεταπολίτευσης.
Δείτε το video (Πηγή)

Γράφει ο Κάντζος Αριστείδης

Νομικά Ανάλατα http://nomika-analata.blogspot.com/2013/05/blog-post_10.html#ixzz2SvDcHFlK
https://www.facebook.com/groups/515819975096677
Follow us: @NomikaAnalata on Twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου